SMART FINANCE. RESHAPING SUPPLY CHAIN

Liderii mediului de afaceri se concentreaza pe gestionarea efectelor imediate ale COVID-19 asupra lanturilor de aprovizionare, veniturilor si profitabilitatii se arata in cea de-a 22-a editie a studiului EY Global Capital Confidence Barometer.

 O pandemie de această amploare a prins pe picior greșit multe companii și chiar industrii si a transmis o undă de șoc de efecte adverse care impactează lanțurile de aprovizionare și activitatea acestora. În ceea ce privește consumul, un număr foarte mare de companii au rămas brusc fără cerere sau cu o cerere greu de estimat, deoarece pandemia a schimbat complet comportamentele și modelele de achiziții. În numeroase industrii, cererea fie a scăzut semnificativ, fie a trecut pe canale online.

Te invitam pe 12 mai sa participi la o sesiune de actualitate impreuna cu Ovidiu Dimbean – Profesor Financial Management&International Management si Alexandru Craciun- Profesor Operations Management in cadrul programelor Executive MBA si MBA ASEBUSS.

 

12 mai, intre 18.30 – 19.45

Platforma Zoom

SMART FINANCE. RESHAPING SUPPLY CHAIN

 

In ultimele luni, pandemia a scos în evidenţă limitele lanţurilor de aprovizionare actuale si a ridicat problema gasirii unor solutii pe termen scurt si mediu. Traim o schimbare de paradigmă în favoarea lanţurilor de aprovizionare flexibile.

Idei discutii

  • Just-in-time vine la pachet cu multe beneficii, dar reduce semnificativ flexibilitatea
  • Nivelul de automatizare si de transparenta al managementului lanţurilor de aprovizionare – implicatii si solutii
  • Globalizarea lanţurilor de aprovizionare – este timpul pentru regionalizare?

Gestionarea capitalului de lucru este o prioritate, cu atat mai mult in perioada pe care o traversam cand, inclusiv in situatia unui portofoliu solid de contracte si comenzi, este necesara o finantare oferita fie de compania insasi, fie de furnizori, fie de banci, prin credit.

  • Gestionarea eficienta a capitalului de lucru prin negocieri, in special cu furnizorii
  • Optimizarea capitalului de lucru
  • Utilizarea intensiva a capitalului de lucru in post-criza- provocari si solutii

Participarea la aceasta sesiune presupune inregistrarea in avans prin transmiterea confirmarii si a coordonatelor pe adresa emba@asebuss.ro. Informatii suplimentare: 0722368602.