+ - p

Acasa Executive MBA Experienţa ASEBUSS

Experienţa ASEBUSS

Educaţie de talie mondială, program convenabil

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University  (KSU), Atlanta- Georgia, SUA, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw - o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie, parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea  AACSB.

Programul nostru EMBA este organizat în sistem part-time pe o perioadă de doi ani, cu un orar flexibil care permite menţinerea şi îndeplinirea cu succes a responsabilitatilor manageriale sau antreprenoriale in paralel. Cursurile se desfăşoară o dată pe săptămână, alternativ vinerea şi sâmbăta. Programul începe în septembrie şi se încheie în iunie în fiecare an academic, iar la final cursantii pregatesc o lucrare de disertaţie pe un caz real din compania lor. EMBA-ul include două sesiuni rezidenţiale în afara Bucureştiului si o săptămână rezidenţială internaţională in Atlanta. Toti studentii participa intr-un weekend de orientare de două zile la sediul nostru la începutul programului.

 

Curriculum integrat, orientat global

Predat în totalitate în limba engleză, curriculum-ul iti ofera o bază solidă  in management general. În cel de-al doilea an, îţi dezvolţi perspectivele internaţionale de management precum şi aptitudinile antreprenoriale. Întregul program integrează perspective şi cele mai bune practici din întreaga lume, cu studii de caz din companii din Statele Unite, Europa occidentală precum şi din ţări din Europa de est, inclusiv România. Programul se concentrează atat pe consolidarea acelor zone de interes pentru fiecare participant cat si pe crearea unui cadru si a unui mod de gandire strategic .

Metode integrate de invatare

Procesul de invatare în cadrul programului nostru de EMBA este diferit de experienţa unei universităţi tradiţionale. Având în vedere faptul că studenţii noştri au experienţă practica, predarea este concepută astfel încât să maximizeze schimbul de cunoştinţe prin intermediul lecţiilor concepute în jurul dezbaterilor care te antrenează în discuţii stimulante cu profesorii şi colegii de serie. Metodele de predare includ studii de caz, simulări, proiecte individuale şi în echipă, precum şi dezbateri la clasa. Invitaţi executivi din companii multinationale sau romanesti precum si antreprenori sunt invitaţi să împărtăşească din experienţa lor în cadrul cursurilor. Începând cu 2010 ai oportunitatea de a-ţi evalua profilul de leadership prin instrumentele de evaluare Hogan realizate în parteneriat cu compania HART.  

Cu o puternica traditie si o excelenta reputaţie de-a lungul celor peste 18 ani de activitate, ASEBUSS este  unul dintre programele de TOP din România, ceea ce îţi garantează ca EMBA-ul tău va fi recunoscut la scară largă şi că va fi apreciat în  cadrul comunităţii de afaceri naţională şi internaţională. Programul este acreditat national de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si international de catre AACSB.