Felicitari absolventilor Executive MBA ASEBUSS prezenti in Anuarul “Who`s Who in Business Romania 2020” al Ziarului Financiar. Dupa un 2020 plin de provocari si schimbari facute sub presiunea crizei sanitare. ZIARULFINANCIAR a dedicat acest catalog celei mai importante resurse din economie: oamenii.Anuarul cuprinde cei mai influenti 1000 oameni din business din Romania- CEO si antreprenori intreprinzatori, din peste 20 de sectoare ale economiei.

 

Absolventii scolii de afaceri ASEBUSS fac parte dintre cei mai important lideri din business-ul romanesc, provenind din domenii variate, precum: FMCG, IT&C, asigurari, piata de capital, media si publicitate, banci si institutii financiare, farma si sanatate, educatie.

Scoala de afaceri ASEBUSS are o traditie de peste 27 ani in organizarea programului Executive MBA (EMBA), in parteneriat cu prestigioase universitati americane. Executive MBA al ASEBUSS reprezinta numarul 1 in networking si detine cea mai mare comunitate de absolventi Executive MBA, formata din peste 1500 de directori si antreprenori, din cele 30 promotii Executive MBA si Entrepreneurial MBA.

Care este profilul participantului EMBA al ASEBUSS?

Media de varsta a studentilor Executive MBA – ASEBUSS este de 36 ani, cu o experienta in munca de aproximativ 12 ani, din care in medie 8-9 ani in pozitii manageriale. Experienta manageriala extinsa a participantilor este elementul cheie care diferentiaza programele Executive MBA de cele MBA, cursantii Executive MBA ASEBUSS avand pozitii de conducere inca de la inscrierea in program.

Antreprenorii reprezinta 7-10% dintr-o serie la inceperea programului, insa intrarea in antreprenoriat reprezinta una dintre directiile de dezvoltare a carierei profesionale dupa absolvire – peste 30% din cei 1500 absolventi ASEBUSS conduc in prezent propria companie, majoritatea pornind businessul propriu la 1-3 ani dupa absolvirea EMBA.

Emil Bituleanu, Presedinte – Libra Bank, absolvent EMBA
“Programul Executive MBA al ASEBUSS acopera echilibrat cele trei componente necesare in indeplinirea actului managerial: networking, comunicare si cunostinte tehnice. Un astfel de program este unul foarte potrivit pentru cei cu experienta manageriala, iti ofera ocazia sa faci schimb de experienta cu managerii din diverse industrii.”

 

Avantajul programelor ASEBUSS

Această criză oferă o ocazie extraordinară programelor EMBA si MBA de a-și dovedi valoarea adăugată, acum când volatilitatea și incertitudinea sunt constante, cand vorbim despre un mediu VUCA plin de provocări. Trăim timpuri ȋn care vedem că nu ne putem baza pe un precedent, caz ȋn care devine necesar și este chiar un atu să poți apela la știința afacerilor, la un mod de a analiza și găsi soluții la diferite probleme, așa cum se ȋntâmplă ȋn cadrul programelor MBA. Educația ȋn afaceri are tocmai acest rol de a forma o gândire strategică, o viziune de ansamblu cu privire la companie, la industria aferentă, la provocări și oportunități.

ASEBUSS organizeaza programul romano – american Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasa universitate din SUA, clasata pe locul # 1 in statul Georgia si in Top 25 scoli Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat CEO Magazine (aprilie 2020). Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw State- o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie , parteneriate si programe diverse in diferite regiuni, la standarde internationale. Participantii EMBA ASEBUSS parcurg componenta internationala ce cuprinde cursuri cu profesorii americani in sesiuni rezidentiale, participarea la programul online de Leadership si la rezidentiala din Atlanta, prin parcurgerea carora obtin certificarea EMBA americana.

Programul Entrepreneurial MBA este organizat in colaborare cu Washburn University, Kansas, si pune accentul pe abordarea practica. Participantii MBA din Romania colaboreaza cu colegii americani in cadrul unui modul international la finalul anului 2, in urma caruia pot obtine certificarea MBA Washburn.

Persoana de contact pentru informatii despre programele EMBA 2021: Bianca Ioan- Director Marketing, tel: 0722 368 602, email: emba@asebuss.ro