+ - p

Acasa Executive MBA Profil participanti

Profil participanti

Manageri de top si de mijloc, antreprenori si angajati de exceptie, cu responsabilitati cheie in organizatiile din care fac parte si care doresc sa faca o schimbare majora in viata si in cariera. Acestia provin din toate industriile si detin valoroase experiente in mediul de afaceri.

Director de departament – detine experienta vasta in cel putin un domeniu de business (marketing, finante, resurse umane, managementul proiectelor, etc.), doreste sa isi dezvolte baza generala de aptitudini si cunostinte manageriale in vederea avansarii catre o pozitie executiva.

Manager general – detine in medie 10 ani de experienta in business, este la conducerea unei companii sau a unui business unit si isi doreste o mai buna intelegere a instrumentelor moderne de management in vederea implementarii unor strategii de business inovative si a eficientizarii proceselor, a schimbarii industriei in care activeaza sau pentru obtinerea unei pozitii de conducere la nivel regional.

Antreprenor – orientat spre actiune si motivat de dorinta de a-si conduce compania catre urmatorul nivel, antreprenorul cauta tehnici avansate de management si idei noi pentru dezvoltarea sustenabila a afacerii.

Medic, avocat si alt tip de profesionist cu functii de raspundere in cadrul companiei - doreste sa stie totul despre mediul de afaceri in care activeaza si, in acelasi timp, sa invete cum sa aduca mai multa valoare, aplicand cunostintele invatate in clasa.

Profilul clasei EMBA 2011- 2013

Media experientei in munca - 11 ani

Media de varsta - 35 ani

Media experientei in management - 7 ani

Femei - 47%

Barbati - 53%