+ - p

Acasa Executive MBA Adrian Manaicu

Profesori

Adrian Manaicu

Lect. drd.

DOMENII DE EXPERTIZA

Ariile de interes sunt Contabilitatea, Auditul si Analiza situatiilor financiare.

PROFIL

Are o experienta de peste 23 ani, in pozitii de consultant sau/si auditor financiar pentru mari companii, printre care Citibank, PriceWaterhouseCoopers, Sarantis. 
A dezvoltat si livrat programe adaptate pentru companii ca Alcatel-Lucent Romania, BNR, Connex (Vodafone),  PriceWaterhouseCoopers, Martifer, RBS Bank Romania, RTC Grup, Scala (Epicor), Shell Romania, Alro Slatina, Lukoil. Este membru in consiliul de administratie al RBS Bank Romania (ABN AMRO) din 2004. 
Este contabil autorizat CECCAR si auditor financiar autorizat, CAFR.

Membru in Consiliul de Administratie al ALRO S.A. Senior manager PriceWaterHouseCoopers. Director audit intern Policolor S.A. Profesor asociat Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Profesor in programul Executive MBA din anul 1993, preda cursurile Accounting reports and corporate numbers responsability.

Director financiar al ASEBUSS. Membru fondator si membru in consiliul consultativ ASEBUSS.

Absolvent al Harvard Business School - Central Eastern European Teachers (CEETP). A absolvit, de asemenea, un program de de specializare in domeniul financiar-contabil la Wharton Business School, US. A participat la diverse programe, seminarii si conferinte in contabilitate, audit si finante in USA, Germania, Italia, Marea Britanie, Franta, Austria, Belgia, Scotia. 

Coautor al manualului romanesc de Contabilitate si membru al Asociatiei Nationale a Contabililor si Auditorilor Autorizati.

Experienta profesionala include programe destinate managementului unor companii ca Shell Romania, Alcatel Romania, Butan Gaz, Scandia Sibiu, ALRO Slatina.

ACTIVITATI DE CONSULTANTA

Este consultant principal pentru PriceWaterhouseCoopers Romania, presedinte al Comitetului de Audit Intern al Shell Romania S.A.

Arii de specialitate

Date de contact

adrianm@asebuss.ro

Florian Aldea – EMBA 2007

Cariera manageriala a lui Florian Aldea a debutat in anul 1996 la Fabrica Fieni unde a condus activitatea... Citeste mai mult