+ - p

Acasa Executive MBA Dimensiunea internaţională

Dimensiunea internaţională

Perspectiva internaţională este una dintre cele mai importante avantaje ale programului nostru. Aducem acest atu în sala de curs, incepand cu participarea profesorilor noştri americani, în colaborare cu studenţii americani care vin cu o nouă perspectivă, totul ca parte a echipelor mixte formate în cardul Programului Internaţional. Printre elementele cheie numărăm utilizarea studiilor de caz care abordează companii din întreaga lume, precum şi participarea la săptămâna internaţională rezidenţială din Atlanta în cel de-al doilea an de studiu.

Parteneriat de lungă duratăKennesaw State University şi ASEBUSS au o viziune comună cu privire la diferentierea prin accentul pus pe internationalizare în cadul colaborării nostre. Fondată în 1963, Kennesaw State University (KSU) este a treia cea mai mare universitate din Georgia cu mai mult de 22,500 de studenţi universitari şi postuniversitari, reprezentanţi a 142 de ţări. KSU susţine în totalitate activităţile la toate nivelurile: interacţiunea studenţilor, schimb de experienţă universitară la nivel de profesori şi colaborarea stransa la nivel administrativ.

Săptămâna Internaţională din Atlanta. Toti studenții români participă in Săptamâna Rezidentială din Atanta unde sunt implicaţi într-un program variat, ce cuprinde vizite la companii, tur al oraşului, cursuri în campusul Kennesaw precum şi prezentări în echipă.

Studii de caz internaţionale. Abordarea nostră este practică, îţi oferă valoare imediată, şi este special adaptata pentru  manageri cu experienţă sau specialişti. De-a lungul programului, te provocăm să rezolvi probleme concrete cu care cu care se confruntă managerii în multinaţionale sau companii mici si mijlocii din SUA, Europa de vest, China sau Romania. Studiile de caz sunt atent selecţionate de către fiecare profesor pentru a facilita discuţiile la clasa şi încurajeza dezbaterile şi exemple relevante din experienta fiecarui participant , concluzionând cu o discuţie asupra implicaţiilor pentru propria organizaţie.