La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Parteneri

Parteneri

EXEC-EDU

Compania EXEC-EDU – creata de scoala de afaceri ASEBUSS - este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din România. EXEC-EDU ofera cel mai diversificat portofoliu de programe standard si adaptate in management si leadership - peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni si solutii dedicate pentru companii. Este partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 7000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit.

HART Consulting

HART Consulting - are o istorie pe piata locala de 6 ani, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessment, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelei internationale Hogan Assessment si partenerul autorizat pe Romania si Republica Moldova.
HART Consulting este o companie de consultanta axata pe diagnoza si accelerarea performantei la nivel individual si de echipa. Misiunea HART este de a aplica principiile psihologiei organizationale cu scopul de a-i ajuta pe partenerii nostri sa isi identifice si sa isi dezvolte talentele, oferindu-le instrumentele si metodologiile cele mai renumite la nivel international, adaptate la piata romaneasca. HART Consulting se angajeaza sa ii ajute pe clienti sa isi dezvolte liderii si oamenii si sa isi creasca profitul.