La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Programul MBA Antreprenorial - singurul de acest tip din Romania

Programul MBA Antreprenorial - singurul de acest tip din Romania

Programul Entrepreneurial MBA lansat de ASEBUSS in 2013 are drept obiectiv dezvoltarea unei gandiri si abordari antreprenoriale atat pentru managerii care coordoneaza proiecte sau business units in cadrul companiilor, cat si pentru profesionistii care isi propun sa lanseze propria companie sau sa dezvolte o afacere existenta, pe baza unei strategii competitive. Stilul de lucru la clasa este axat pe exemple practice, situatii si cazuri din companii romanesti si din afara tarii, urmarind modalitati de abordare eficiente si identificarea deciziilor optime.

Entrepreneurial MBA,  aflat la cea de a 6 a serie de participanti, este singurul program de acest tip din Romania si se bucura de recunoastere europeana.

 

 

Cum te ajuta un MBA sa devii antreprenor si care este valoarea adaugata pe care un astfel de curs urmat o aduce viitorului antreprenor?

 

Programul MBA pentru antreprenori cuprinde curriculumul specific unui program MBA acreditat international, lista de cursuri acopera toate competentele manageriale, de la cele financiar-contabile, marketing, strategie, macroeconomie, plan de afaceri, pana la politici si finante internationale si resurse umane, ca sa enumar o parte dintre ele. De altfel, programele MBA se deosebesc de orice curs/training in primul rand printr-o structura complexa si completa a cursurilor obligatorii si timpul alocat fiecarui subiect, care reprezinta standarde de calitate reglementate la nivel international.

 

Fiind un program adresat atat celor care au propria companie sau isi doresc sa porneasca pe acest drum, cat si managerilor din companii antreprenoriale avantajul este dat de  faptul ca studiile de caz sunt axate pe firme de antreprenori, iar la clasa se discuta inclusiv exemple de companii din Romania. O experienta aparte o reprezinta interactiunea cu business ownerii, acestia fiind invitati la ore pentru a discuta cu studentii despre momentele sau deciziile cheie pe care le-au experimentat in compania proprie. Aceasta este o experienta de invatare unica in Romania care imbina studiul conceptelor de business cu consultanta, cu atat mai mult cu cat o parte dintre profesori au, la randul lor, propriile firme de consultanta.

 

 

 

  • Cat de mult conteaza experienta educationala de tip MBA in succesul unui demers antreprenorial?

 

 

Concret un MBA iti ofera invatare experientiala alaturi de colegi cu aceleasi preocupari, dar cu background diferit,  acces la date si informatii referitoare la companii antreprenoriale, povesti de succes sau dimpotriva, decizii gresite, consultanta in stabilirea unui plan de afaceri viabil, cat si structurarea unui mod de gandire specific antreprenoriatului.

 

-          Imagine de ansamblu asupra unei companii, atat prin completarea cunostintelor lipsa in anumite domenii, cat si prin structurarea mai buna a propriilor informatii capatate din experienta de management/antreprenor

-          Oportunitati mai multe de dezvoltare/de acces in anumite industrii

-          Capacitatea de a lua decizii rapide, cu o siguranta sporita

-          Lansarea sau dezvoltarea propriei companii

-          Cresterea veniturilor

-          Retea extinsa de networking

 

 

Candidatii interesati sa faca parte din seria care va lua startul in octombrie 2018 sunt incurajati sa se inscrie in sesiunea early-booking, in perioada martie-mai, pentru a beneficia de discountul early-booking in valoare de 1.500 euro. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta pe adresa mba@asebuss.ro.