Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Performance Management-Curs deschis Executive MBA, 17 mai

Performance Management-Curs deschis Executive MBA, 17 mai

ASEBUSS te invită joi, 17 mai, începând cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2018.

Prezentarea va fi urmată de o simulare de curs cu tema "Performance Management", susținută de către Prof. Simona Podgoreanu.

Simona a urmat cursuri postuniversitare în Canada la HEC, în Franța la Universitatea de Științe Sociale, în Spania la IESE și în Slovenia la Bled School of Management.

ASEBUSS organizează programul Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta - Georgia, SUA - www.kennesaw.edu, clasată pe locul 7 in topul programelor Executive MBA din Statele Unite, conform clasamentului CEO Magazine din aprilie 2018. Această recunoaștere din partea unei publicații economice de prestigiu confirmă reputația Kennesaw, o universitate care pune accent pe educația globală, pe inovație, parteneriate și programe diverse în diferite regiuni. Kennesaw State University deține cea mai valoroasă acreditare internațională, din partea AACSB.

Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS este singura școală privată acreditată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice să organizeze 2 programe de master în administrarea afacerilor - Executive MBA și MBA pentru companiile cu spirit antreprenorial -  conform noilor reglementări ale convenției de la Bologna.

Locația: Calea Griviței 8-10, sector 1, București.


Vino pe 17 mai să ne cunoști și să afli informații noi despre programul EMBA 2018.  Participarea la prezentare este gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

Înscrierile se fac la adresa de e-mail emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602, cu precizarea coordonatelor dumneavoastră, respectiv companie, poziție, adresa de e-mail și număr de telefon.