Programul EMBA urmat la ASEBUSS a influentat o schimbare de cariera importanta- intrarea in antreprenoriat. La doi ani de la infiintarea propriei... Citeste mai mult

Monica Minoiu - EMBA 2007
Incharge Management Consulting

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Octombrie 2018 - Conferinta Internationala IAAB

Octombrie 2018 - Conferinta Internationala IAAB

 

Are Business Leaders Prepared to Handle Future Business Disruptions?


Conferinta se adreseaz─â mediului academic si cercetatorilor din Romania si S.U.A. si va avea loc pe octombrie 2018 in Bucuresti, Romania.

  • Lansarea conferintei: 22 martie 2018
  • Trimiterea formularului de inscriere si a rezumatului: 22 mai 2018
  • Termenul final pentru trimiterea lucrarii, in forma integrala, in limbile romana si engleza: 19 iunie 2018
  • Anuntarea rezultatelor comisiei de evaluare (peer-review): 1 august 2018
  • Taxa de participare/persoana: 150 USD

Persoana de contact: Dana Ghiorghiu, Coordonator Academic, dana@asebuss.ro 

Lucrarile participante vor fi publicate in suplimentul Proceedings al revistei "Calitatea - access la succes", inclusa in urmatoarele baze internationale de date: SCOPUS, EBSCO, CABELL'S, PROQUEST. 

Inregistrarea pentru conferinta

Puteti participa la conferinta numai in calitate de autori si/sau co-autori a lucrarilor prezentate.

Va puteti inregistra la conferintacontactandu-ne pentru a primi formularul de inscriere, completandu-l si trimitandu-l la adresa: dana@asebuss.ro.

Termenul pentru trimiterea formularului de inscriere este 22 mai 2018.

Precizam faptul ca o persoana poate participa in calitate de unic autor cu o singura lucrare.

In calitate de co-autor nu exista restrictii din punct de vedere al numarului de lucrari care pot fi prezentate la conferinta. Este responsabilitatea colectivului de co-autori sa desemneze un reprezent care va participa la conferinta in vederea sustinerii lucrarii.

Formularul de inscriere contine un spatiu destinat rezumatului. In cazul in care doriti sa participati cu o lucrare in calitate de autor si/sau cu una sau mai multe lucrari in calitate de co-autori, va rugam sa inserati rezumatele tuturor lucrarilor in acelasi formular de inscriere, mentionand numele tuturor (co)autorilor si al reprezentantului grupului de autori la conferinta.

Mentionam faptul ca numai persoanele participante la conferinta vor achita taxa de participare, indiferent de numarul co-autorilor unui articol.

Comitetul de organizare

In calitate de autori si/sau coautori, dumneavoastra veti trimite catre comitetul de organizare formularul de inscriere, rezumatele si lucrarile pe care intentionati sa le sustineti in cadrul conferintei.

In functie de lucrarile primite, comitetul de organizare va decide care sunt sectiunile principale ale conferintei.

Comitetul de organizare va verifica daca au fost respectate conditiile formale de redactare a lucrarilor. In cazul in care o lucrare nu respecta toate conditiile cerute, comitetul de organizare va notifica autorul/autorii pentru revizuirea lucrarii.

Trimiterea formularului de inscriere, a rezumatelor si a lucrarilor nu acorda automat dreptul de participare la plenul conferintei. Lucrarile vor dobandi acest drept numai dupa ce vor obtine calificatiul “admis” din partea comisiei de evaluare.

 

Adresa la care va avea loc conferinta:

Sediul ASEBUSS-IAAB se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului (Piata Universitatii/Piata Romana). Mijloace de transport in comun: autobuzele 126, 226, 168, 368, 178.

Adresa: 
Calea Grivitei 8-10, etajul 8, Bucuresti, sector 1

Telefon: +4 021-319.64.40; +4 021-319.64.41

Fax: +4 021-312.59.34

Partener media

Calitatea - acces la succes