Programul EMBA urmat la ASEBUSS a influentat o schimbare de cariera importanta- intrarea in antreprenoriat. La doi ani de la infiintarea propriei... Citeste mai mult

Monica Minoiu - EMBA 2007
Incharge Management Consulting

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Kennesaw State University, Atlanta- #7 in clasamentul global

Kennesaw State University, Atlanta- #7 in clasamentul global

Kennesaw State University se mentine programul #1 in Georgia si urca pe locul #7 in Global Executive MBA

 

Programul Executive MBA al Kennesaw State University a fost recunoscut si in acest an ca cel mai bun din statul Georgia, urcand pe locul 7 in Global Executive MBA Rankings (CEO Magazine 2018). 

Pentru al patrulea an consecutiv programul Executive MBA al Kennesaw a fost clasat in Global Tier One, prima liga a programelor de acest tip la nivel international.

 

„Pozitia noastra in topul clasamentelor reflecta anii de munca sustinuta depusa de profesori, studenti, echipa suport si managementul scolii, a declarat Kathy Scwaig, Decanul Coles College of Business (Kennesaw State University). Programul Executive MBA este port-drapelul Coles College, care ne pozitioneaza ca furnizor de top in Statele Unite. „Ne-am concentrat eforturile in a crea un program de calitate care sa puna accentul pe munca in echipa, creativitate si gandire antreprenoriala, atribute valoroase pentru managerii care se inscriu in programul Executive MBA.”

Clasamentul realizat de CEO Magazine a luat in calcul criterii precum calitatea profesorilor, diversitatea internationala, marimea clasei, experienta in munca a participantilor, dezvoltarea profesionala, diversitatea de gen si metodele de predare.

 

În ultimii cinci ani, Kennesaw State University a devenit una dintre cele mai mari 50 de universităţi din SUA şi cea mai mare din Atlanta, având în total circa 35.000 de studenţi în cele două campusuri din Atlanta.

 

Programul Executive MBA oferit In Romania de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University este unul dintre cele mai vechi programe de educaţie managerială de pe plan local. Peste 1.300 de manageri si antreprenori români au absolvit cursurile EMBA ASEBUSS, reprezentand cea mai mare comunitate de absolventi din tara.

Programul Executive MBA oferit de ASEBUSS si Kennesaw se diferentiaza prin componenta internationala, care ofera executivilor romani si americani ocazia unica sa lucreze in echipe mixte si sa ia decizii in cadrul unei simulari de afaceri globale, cu rezultate concrete in identificarea celor mai bune practici de management pe care fiecare sa le poata ulterior implementa cu succes in propria companie.

Echipa de profesori este formata atat din profesori romani, care au urmat programe speciale de pregatire la Harvard Business School, Wharton, Stanford, Kellog Northwestern, MIT, IESE, cat si profesori americani ai universitatii partenere, Kennesaw State University.

 

Profilul participantilor ASEBUSS se remarca printr-o experienta manageriala relevanta, in medie 7-8 ani in pozitii de conducere, respectiv 4-5 ani  in cazul Entrepreneurial MBA, si cresterea numarului de femei inscrise in ambele programe, 35% pana la 45% din totalul participantilor.

Conform statisticilor noastre, 45% dintre absolventi au pozitii de top si middle management, 35% sunt antreprenori, iar 20% sunt implicati in proiecte de consultanta.

 

Cei interesati sa inceapa in urmatoarea serie Executive MBA se pot inscrie in sesiunea early-booking, in perioada martie-mai, pentru a beneficia de discountul early-booking, in valoare de 2.000 euro. Pentru informatii suplimentare, te invitam sa ne contactezi la emba@asebuss.ro.