Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 6 Aprilie - Cum iti dezvolti inteligenta financiara?

6 Aprilie - Cum iti dezvolti inteligenta financiara?

Joi, 6 aprilie, te invitam la Financial Intelligence for Business Professionals, o sesiune sustinuta de Prof. Adrian Manaicu.

 photo adrian2_zpsnajas8kv.png

Directorii de departament, managerii de proiect, dar si cei care au propriile companii isi doresc sa inteleaga exact evolutia acestora din perspectiva financiara. Vei afla mai multe despre:

Cum sa citesti si interpretezi principalele 3 documente contabile

Cum calculezi indicii financiari si cum evaluezi ce reprezinta cifrele obtinute

Gestionarea capitalului de lucru

Principalele 3 metode de evaluare a afacerii tale

Profita de oportunitatea de a participa gratuit la o simulare de curs MBA, bazata pe exemple practice si relevante!

Agenda:

18.30-18.45 Prezentarea programului MBA 2017

Programul MBA abordeaza problematica de management sau antreprenoriat cu care se confrunta companiile medii sau mici din Romania, fiind singurul program MBA special focusat pe managementul acestor afaceri. Program cu acreditare europeana.

18.00-20.15 Financial Intelligence for Business Professionals - Adrian Manaicu

Prof. Adrian Manaicu este absolvent al Harvard Business School - Central Eastern European Teachers (CEETP) si a urmat un program de de specializare la Wharton Business School, US. Are o experienta de peste 20 ani, in pozitii de consultant si/sau auditor financiar pentru mari companii, printre care Citibank, PriceWaterhouseCoopers, Sarantis Romania, Romtelecom, Policolor, Shell Romania, Vodafone, Unilever Romania.

Pentru a participa la acest eveniment, te rugam sa faci o înscriere în avans la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602. Cursul demonstrativ include materiale si/sau terminologie in limba engleza, conform specificului programelor MBA acreditate international. Locatia: sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10.