La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 5 Octombrie 2016 - Conferinta Internationala IAAB, a 9-a editie

5 Octombrie 2016 - Conferinta Internationala IAAB, a 9-a editie

Mastering Business and Innovation in a Challenging and Risky Environment


Conferinta se adreseaz─â mediului academic si cercetatorilor din Romania si S.U.A. si va avea loc in data de 5 octombrie 2016 in Bucuresti, Romania.

  • Lansarea conferintei: 21 martie 2016
  • Trimiterea formularului de inscriere si a rezumatului: 16 mai 2016
  • Termenul final pentru trimiterea lucrarii, in forma integrala, in limbile romana si engleza: 20 iunie 2016
  • Anuntarea rezultatelor comisiei de evaluare (peer-review): 1 august 2016
  • Taxa de participare/persoana: 485 RON

Date de contact: Alina Busioc, Asistent Comunicare si Relatii Publice, alina@asebuss.ro

Lucrarile participante vor fi publicate in suplimentul Proceedings al revistei "Calitatea - access la succes", inclusa in urmatoarele baze internationale de date: SCOPUS, EBSCO, CABELL'S, PROQUEST. 

Inregistrarea pentru conferinta

Puteti participa la conferinta numai in calitate de autori si/sau co-autori a lucrarilor prezentate.

Va puteti inregistra la conferinta descarcand formularul de inscriere, completandu-l si trimitandu-l la adresa: alina@asebuss.ro.

Termenul pentru trimiterea formularului de inscriere este 16 mai 2016.

Precizam faptul ca o persoana poate participa in calitate de unic autor cu o singura lucrare.

In calitate de co-autor nu exista restrictii din punct de vedere al numarului de lucrari care pot fi prezentate la conferinta. Este responsabilitatea colectivului de co-autori sa desemneze un reprezent care va participa la conferinta in vederea sustinerii lucrarii.

Formularul de inscriere contine un spatiu destinat rezumatului. In cazul in care doriti sa participati cu o lucrare in calitate de autor si/sau cu una sau mai multe lucrari in calitate de co-autori, va rugam sa inserati rezumatele tuturor lucrarilor in acelasi formular de inscriere, mentionand numele tuturor (co)autorilor si al reprezentantului grupului de autori la conferinta.

Mentionam faptul ca numai persoanele participante la conferinta vor achita taxa de participare, indiferent de numarul co-autorilor unui articol.

Comitetul de organizare

In calitate de autori si/sau coautori, dumneavoastra veti trimite catre comitetul de organizare formularul de inscriere, rezumatele si lucrarile pe care intentionati sa le sustineti in cadrul conferintei.

In functie de lucrarile primite, comitetul de organizare va decide care sunt sectiunile principale ale conferintei.

Comitetul de organizare va verifica daca au fost respectate conditiile formale de redactare a lucrarilor. In cazul in care o lucrare nu respecta toate conditiile cerute, comitetul de organizare va notifica autorul/autorii pentru revizuirea lucrarii.

Trimiterea formularului de inscriere, a rezumatelor si a lucrarilor nu acorda automat dreptul de participare la plenul conferintei. Lucrarile vor dobandi acest drept numai dupa ce vor obtine calificatiul “admis” din partea comisiei de evaluare.

 

Pentru mai multe detalii legate de conferinta, va rugam accesati urmatoarele capitole:

Adresa la care se tine conferinta:

Sediul ASEBUSS-IAAB se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului (Piata Universitatii/Piata Romana). Mijloace de transport in comun: autobuzele 126, 226, 168, 368, 178.

Adresa: 
Calea Grivitei 8-10, etajul 8, Bucuresti, sector 1
Telefon: +4 021-319.64.40; +4 021-319.64.41
Fax: +4 021-312.59.34

Partener media

Calitatea - Acces la Succes