La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 25 februarie - Cum iti dezvolti inteligenta financiara

25 februarie - Cum iti dezvolti inteligenta financiara

 

Joi, 25 februarie, te invitam la Financial Intelligence for Business Professionals, o sesiune sustinuta de Prof. Adrian Manaicu.

 

 

Atat antreprenorii, cat si cei care conduc un departament sau proiect isi doresc sa inteleaga exact evolutia acestora din perspectiva financiara. Vei afla mai multe despre:

 

-          Cum sa citesti si interpretezi principalele 3 documente contabile

-          Cum calculezi indicii financiari si cum evaluezi ce reprezinta cifrele obtinute

-          Gestionarea capitalului de lucru

-          Principalele 3 metode de evaluare a afacerii tale

 

Profita de oportunitatea de a participa gratuit la o simulare de curs MBA, bazata pe exemple practice si relevante.

 

Agenda:

  • 18.30-18.45 Prezentarea programului MBA 2016 Programul MBA abordeaza problematica de management sau antreprenoriat cu care se confrunta companiile medii sau mici din Romania, fiind singurul program MBA special focusat pe managementul acestor afaceri. Program cu acreditare europeana.
  • 18.45- 19.00 Invitat special: absolvent MBA 2015
  • 19.00-20.15 Financial Intelligence for Business Professionals- Adrian Manaicu

 

Prof. Adrian Manaicu este absolvent al Harvard Business School - Central Eastern European Teachers (CEETP) si a urmat un program de de specializare la Wharton Business School, US. Are o experienta de peste 20 ani, in pozitii de consultant si/sau auditor financiar pentru mari companii, printre care Citibank, PriceWaterhouseCoopers, Sarantis Romania, Romtelecom, Policolor, Shell Romania, Vodafone, Unilever Romania.

 

Pentru a participa la acest eveniment, te rugam sa faci o înscriere în avans la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602. Cursul demonstrativ include materiale si/sau terminologie in limba engleza, conform specificului programelor MBA acreditate international. Locatia: sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10.