Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 22 aprilie - Curs demo Executive MBA "Strategic Thinking - Anticipate Changes|Create Opportunities"

22 aprilie - Curs demo Executive MBA "Strategic Thinking - Anticipate Changes|Create Opportunities"

Image 1328

ASEBUSS te invită miercuri, 22 aprilie, începând cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2015.

Prezentarea va fi urmată de o simulare de curs cu tema "Strategic Thinking - Anticipate Changes|Create Opportunities", susținută de către prof. Lavinia Rașcă.

În calitate de profesor, consultant, manager și antreprenor, Lavinia Rașcă a avut o contribuție majoră la dezvoltarea bunelor practici de management din România. A susținut cursuri și a fost consultant pentru mii de studenți și manageri.
A absolvit școli de afaceri de top, printre care Harvard, Cambridge, IESE. Deține un doctorat în Antreprenoriat.
Lavinia este profesor de management strategic, antreprenoriat și resurse umane. Director general al companiei de training EXEC-EDU; membru fondator al școlii de afaceri ASEBUSS asociat la PH Hidropneumatic - distributor al Parker Hannifin în România.
A scris cărți și articole pentru manageri și antreprenori și a fost speaker la conferințe naționale și internaționale.
Este primul președinte al European Professional Women Network în România.

Vino pe 22 aprilie să ne cunoști și să afli informații noi despre programul EMBA 2015! Participarea la prezentare este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se fac pe e-mail emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602, cu precizarea coordonatelor dumneavoastră: companie, poziție, e-mail și telefon. 

ASEBUSS organizează programul Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA- www.kennesaw.edu, clasată în TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite, conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Această recunoaștere din partea unei publicații economice de prestigiu confirmă reputația Kennesaw - o universitate care pune accent pe educația globală, pe inovație, parteneriate și programe diverse în diferite regiuni. Kennesaw State University deține cea mai valoroasă acreditare internațională, din partea AACSB.

Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS este singura școală privată acreditată de Ministerul Educației Naționale, să organizeze două programe de master în administrarea afacerilor, conform noilor reglementări ale convenției de la Bologna, Executive MBA și MBA orientat către antreprenoriat.

Locația: Calea Griviței 8-10, sector 1, București.