Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 17 Mai - Curs demo Executive MBA | A Case of Ethical Leadership

17 Mai - Curs demo Executive MBA | A Case of Ethical Leadership

ASEBUSS te invita marti, 17 mai, incepand cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2016. Prezentarea va fi urmata de un curs demo: 

Financial Reporting Decisions 

A Case of Ethical Leadership

sustinut de Prof. Adrian Manaicu. Invitat special: Tatiana Popescu – Head of Marketing, Roche Romania, absolventa EMBA 2012.

Adrian Manaicu are o bogata experienta ca auditor, cenzor si director financiar in companii romanesti si internationale. A absolvit programe de management la 2 prestigioase universitati din SUA: Harvard Business School in 1992 si Wharton Business School in 1993.

Infiintata in 1993, Scoala de Afaceri Romano-Americana ASEBUSS s-a impus rapid ca lider de piata in domeniul educatiei manageriale. Este singura scoala de afaceri privata care organizeaza 2 programe MBA acreditate, cu recunoastere internationala:

  • Programul Executive MBA in parteneriat cu o universitate americana de prestigiu: Kennesaw State University, Atlanta, Statele Unite. Kennesaw este acreditata de cel mai inalt for international-AACSB din S.U.A., se afla in TOP 25 scoli din America de Nord, fiind cea mai mare universitate straina reprezentata in Romania.
  • Programul MBA dedicat companiilor cu spirit antreprenorial, unic in Romania, care beneficiaza de recunoastere europeana.

ASEBUSS se diferentiaza prin avantajul experientei de tip nord american care se reflecta in procesul educational, prin abordarea integrata a dezvoltarii manageriale si prin solutiile concrete dezbatute la clasa prin metoda studiului de caz, avand o echipa de profesori romani si americani pregatiti la standarde internationale. Un punct forte al scolii il reprezinta comunitatea absolventilor EMBA si MBA – cea mai mare si mai dinamica din Romania - 33 promotii ce reunesc peste 1240 absolventi - oameni de afaceri si antreprenori, lideri recunoscuti in domeniile lor de activitate, cu o prezenta activa in mediul de afaceri romanesc si international.

Participarea la prezentare este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac e-mail emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602, cu precizarea coordonatelor dumneavoastra: companie, pozitie, e-mail si telefon.