Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 16 martie - Curs demo Executive MBA Strategic Thinking

16 martie - Curs demo Executive MBA Strategic Thinking

Pe 16 martie te invitam la  Strategic Thinking- Anticipate Changes|Create Opportunities, un curs demo ASEBUSS  Executive MBA sustinut de catre Prof. Lavinia Rasca.

Cursul se adreseaza celor care sunt implicati in luarea deciziilor strategice intr-o companie la nivel de top si middle management. Indiferent daca intentionezi sa urmezi un  EMBA sau nu, acest demo iti va folosi in activitatea ta curenta de manager sau antreprenor intrucat vei afla mai multe despre:

- Elementele cheie ale unei strategii de succes

- Factori de succes in implementarea strategiei

- Cele 5 tipuri de strategii competitive

 

 

Lavinia este unul dintre experţii cu o contribuţie importanta la dezvoltarea şi perfecţionarea practicilor de management din România, formata la cele mai prestigioase şcoli de business din lume. Este apreciată pentru calitatea şi aplicabilitatea cursurilor de strategie şi antreprenoriat din programele Executive MBA si MBA ASEBUSS, cat si a cursurilor sustinute în EXEC-EDU.

Programul Romano-American Executive MBA, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, este primul de acest tip organizat in Romania, cu o prezenta de succes de peste 20 ani in piata educatiei manageriale si aproape 1200 absolventi reprezentand cea mai mare comunitate de alumni.

Program 16 martie

18:30-19.00 - Prezentarea programului Executive MBA 2016 & Guest Speaker

19.00-20.15 - Strategic Thinking- Anticipate Changes|Create Opportunities

Participarea la acest curs nu presupune o taxa insa este necesară înscrierea în avans la adresa de e-mailemba@asebuss.ro sau telefon 0722 368 602. Confirmarea are loc individual, pe baza locurilor disponibile.