Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie 16 martie 2017 – The Leadership Challenge

16 martie 2017 – The Leadership Challenge

Esti manager sau antreprenor preocupat de strategia afacerii pe care o conduci? Agilitatea si adaptarea la schimbare au devenit abilitati de baza care fac diferenta intre companiile performante si cele care nu reusesc sa se schimbe la momentul oportun. O strategie eficienta are in vedere atingerea unui echilibru intre inovatie si performanta, intre initiativele antreprenoriale curajoase si stabilitatea financiara. Si totusi, de ce multe idei de dezvoltare nu au succesul scontat?

Joi, 16 martie, de la 18.30 te invitam sa dezbatem care sunt aspectele de care ar trebui sa tina cont un lider performant atunci cand creioneaza strategia companiei sau a departamentului. Vino la cursul demo The Leadership Challenge, sustinut de Prof. Dr. Lavinia Rasca si Simona Podgoreanu.  

Cursul demo se adreseaza participantilor cu experienta manageriala sau antreprenoriala relevanta care vor afla mai multe despre:

  • De ce este importanta gandirea strategica pentru un lider
  • Care sunt cele 3 intrebari esentiale ale gandirii strategice
  • Care este calea catre o buna executie a strategiei? Cand este necesara schimbarea?
  • De ce putem esua chiar si atunci cand strategia este elaborata corect?

Lavinia Rasca – Profesor Strategie si Antreprenoriat

 photo def11586-0ee2-4648-b917-b654a5a4e81f_zpshdz9tx8i.jpg

Lavinia a lucrat cu mii de manageri si antreprenori in programele Executive MBA si MBA, ca si in training-uri personalizate pentru companii. A urmat programe de pregatire la mari scoli de business: Harvard Business School, IESE Barcelona si are un doctorat in managementul IMM-urilor. Este autoare/co-autoare de carti, scrie frecvent articole si analize economice  si participa ca speaker la conferinte, in emisiuni radio si TV.

Simona Podgoreanu – Profesor Resurse Umane

 photo 4ae8c231-14f4-4637-a2bb-2cff8706bffd_zpsce2ozpu7.jpg

HR Director al unui grup de companii din domeniul agribusiness si propria companie de consultanta in resurse umane, cu experienta in dezvoltarea strategiei de resurse umane a companiilor, de la selectie, recrutare si evaluarea performantelor pana la sistemul de compensatii si beneficii si politica de comunicare interna.

Este recunoscuta pentru dinamismul si interactivitatea cu care isi conduce workshop-urile, pentru excelentele aptitudini de prezentare si comunicare. 


Cursul demo The Leadership Challenge se bazeaza pe un studiu de caz practic si il organizam in cadrul sesiunii de prezentare a programului Executive MBA organizat de ASEBUSS si Kennesaw State University, Atlanta (SUA).

 

Inscriere

Trimite numele si coordonatele (companie si e-mail/telefon) pe adresa emba@asebuss.ro sau la 0722 368 602 si iti vom continua inscrierea individual, in limita locurilor disponibile. Inscrie-te sau recomanda colegilor cursul demo The Leadership Challenge!

 

Agenda 16 martie 

18.30-19.00    Prezentarea programului Executive MBA 2017

19.00-20.30     Leadership Challenge – Lavinia Rasca si Simona Podgoreanu 

Locatia: Calea Grivitei 8-10