Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Leadership si valori

Leadership si valori

Atat profesorii cat si echipa administrativa se implica si contribuie cu entuziasm si pasiune pentru ca fiecare participant sa obtina cea mai buna experienta pe durata programului, in concordant cu misiunea scolii.

Marcel Duhaneanu, Rector, ASEBUSS

"Ne adresam acelor participanti care isi doresc sa devina manageri competitivi intr-o economie globala, care sunt deschisi unei abordari interdisciplinare a educatiei de afaceri, bazata pe studii de caz si, nu in ultimul rand, care doresc aplicarea in practica a informatiilor si a solutiilor dezbatute in cadrul grupelor de studiu. Programul nostru se diferentiaza prin componenta internationala, prin accentul pus pe interactivitate si identificarea celor mai bune practici de management pe care cursantii sa le poata implementa cu succes in companie. Suntem bucurosi sa constatam ca schimbul de bune practici in afaceri dintre studentii romani si americani de la Kennesaw State University- Atlanta s-a concretizat nu numai in elaborarea unor proiecte de referinta pentru educatia in management, dar si prin dezvoltarea unui parteneriat la nivel de oameni de afaceri care a continuat cu succes si dupa finalizarea studiilor."

Ken Harmon, Decan Coles College of Business, KSU

"Ne mandrim cu un program EMBA de calitate, adaptat schimbarilor continue, care aduce valoare adaugata participantilor si are un puternic impact asupra dezvoltarii acestora. De aproape 10 ani ne bucuram de parteneriatul deosebit cu ASEBUSS bazat pe aceeasi viziune asupra educatiei. Studentii si absolventii ambelor programe sunt implicati in proiecte comune si, mai important, au construit impreuna adevarate relatii de prietenie."

Valorile ASEBUSS sunt:

Competitivitate prin dezvoltare continua

Integrarea teoriei cu practica

Deschiderea fata de nevoile clientilor

Colaborare globala

Perspectiva etica

Misiunea scolii

Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti formeaza o elita de lideri competitivi pe plan mondial avand potentialul de a dezvolta afaceri cu partenerii lor din intreaga lume si modul de gandire, abilitatile si cunostintele necesare unui mediu de afaceri global din ce in ce mai dinamic.

Planul de invatamant si modelul de predare din cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti sunt concepute astfel incat sa asigure programe educationale de afaceri care sa indeplineasca standardele stabilite de cele mai bune scoli de afaceri din lume. Avand la baza metode de predare inovatoare, permanent imbunatatite, programele Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti promoveaza lucrul in echipa si colaborarea intre manageri de succes dintr-o gama larga de organizatii care isi desfasoara activitatea in principal in Romania. Ne adresam unui segment de piata format din manageri cu un potential inalt, dinamici, foarte motivati, flexibili, deschisi catre noi cunostinte si noi experiente, dornici de a-si imbunatati calitatile de lideri.

Dedicat imbunatatirii continue a activitatii, Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti se bazeaza pe o experienta educationala care imbina teoria cu practica si promoveaza gandirea analitica, fundamentarea etica a deciziilor si orientarea proactiva. Lucrand in cadrul echipelor nationale si internationale de manageri pentru a realiza diverse teme si proiecte, participantii invata cum sa desfasoare activitati manageriale dincolo de barierele culturale, lingvistice, tehnologice si geografice.

Selectam, mentinem si dezvoltam un nucleu de profesori si personal administrativ talentat, capabil sa elaboreze discipline orientate spre activitatea practica, la un inalt nivel calitativ, care sunt predate integrat in programele noastre din domeniul administrarii afacerilor. O permanenta preocupare a fiecarui membru al comunitatii noastre educationale formate din profesori, studenti si personal administrativ este de a dezvolta activitati in domeniul cercetarii aplicative.