Programul EMBA urmat la ASEBUSS a influentat o schimbare de cariera importanta- intrarea in antreprenoriat. La doi ani de la infiintarea propriei... Citeste mai mult

Monica Minoiu - EMBA 2007
Incharge Management Consulting

1 2 3 4

+ - p

Acasa Companie Despre noi

Despre noi

De aproape 20 ani, ASEBUSS si-a consolidat reputatia unei scoli de afaceri de top, care ofera un program Executive MBA romano-american acreditat national si international.

Urmarim sa punem in valoare experienta deosebita pe care fiecare participant o aduce la clasa si credem ca abilitatile de leadership pot fi deprinse sau imbunatatite printr-o combinatie de metode si instrumente, dar mai ales prin aplicarea acestora in mod constant. Incurajam si sprijinim colaborarea in echipe diverse pe perioada programului, astfel incat cursantii nostri sa beneficieze de cat mai multe oportunitati de networking, dezvoltare personala si cunoastere.Avem o echipa de profesori care se remarca prin buna cunoastere a pietei locale si internationale, experienta practica acumulata in cadrul unor companii romanesti sau internationale, precum si prin absolvirea cu succes a cursurilor organizate de Harvard Business School in vederea utilizarii studiilor de caz in procesul de predare.

Partenerul american Kennesaw State University din Atlanta se diferentiaza prin strategia de internationalizare si dezvoltarea programelor de administrare a afacerilor, ocupand locul 3 in statul Georgia ca numar de studenti- peste 23.000 studenti in clasa si peste 20.000 studenti on-line, si locul 2 intre scolile de afaceri, avand peste 5000 studenti in sapte programe de MBA (Master of Business Administration), EMBA (Executive Master of Business Administration) si DBA (Doctor of Business Administration).

Istoricul scolii

Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti (IAAB) a fost fondat in anul 1993 printr-un program finantat de USAID (Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare International). Incepand cu 1995, IAAB se autofinanteaza integral prin Fundatia ASEBUSS - Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano-Americana. In perioada 1993 - 2003, programul Executive MBA a fost oferit in colaborare cu University of Washington, Seattle.

Incepand cu 2003, ASEBUSS a dezvoltat un nou parteneriat international impreuna cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta - Georgia. Programul Executive MBA al Kennesaw State University- Atlanta s-a clasat in Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat de influenta publicatie CEO Magazine- august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw - o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie , parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. KSU este acreditata international AACSB din S.U.A., si a devenit in 2007 si membra a European Foundation for Management Development (EFMD).

In prezent, Institutul de Administrare a Afacerilor este o institutie independenta, autorizata si acreditata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru a organiza programe academice in concordanta cu misiunea scolii. Institutul de Administrare a Afacerilor din municipiul Bucuresti a fost infiintat prin Legea nr. 252/30.06.2009, publicata in Monitorul Oficial nr. 462 din 3 iulie 2009, ca institutie privata de invatamant superior acreditata, de utilitate publica, parte a sistemului national de invatamant.

 

Activitatea ASEBUSS cuprinde: