Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Avantajul ASEBUSS Program Entrepreneurial MBA

Program Entrepreneurial MBA

Programul MBA pentru antreprenori si intraprenori (Entrepreneurial MBA) este organizat in colaborare cu Entrepreneurship Center, Atlanta si printre putinele programe cu focus pe abordarea antreprenoriala din Europa Centrala si de Est.

Una dintre provocarile CEO sau ale antreprenorilor este sa reuseasca sa isi convinga oamenii sa gandeasca si sa se comporte ca si cand ar fi, la randul lor antreprenori (intraprenori in cadrul organizatiilor).

Abordarea antreprenoriala este un concept care ofera un nou context de manifestare a potentialului angajatilor, prin implicarea acestora in identificarea oportunitatilor pietei, in activitatile directe de inovare si crearea unor valori recunoscute de piata.

Aplicabilitate si invatare accelerata

Programul Entrepreneurial  MBA are drept obiectiv dezvoltarea unui mod de gandire si abordari antreprenoriale atat pentru managerii care coordoneaza proiecte sau business units in cadrul companiilor, cat si pentru profesionistii care isi propun sa lanseze propria companie sau sa dezvolte o afacere existenta, pe baza unei strategii competitive.

Entrepreneurial MBA este singurul program MBA de acest tip din Romania si detine atat acreditarea nationala, cat si cea europeana.

Stilul de lucru la clasa este axat pe exemple practice, situatii si cazuri din companii romanesti si din afara tarii, urmarind modalitati de abordare eficiente si identificarea deciziilor optime. 

Profilul participantilor

Participantii sunt profesionisti cu minim 2 ani de experienta profesionala, implicati activ in procesele si deciziile strategice ale companiei,  managerilor care coordoneaza echipe sau bugete semnificative, directorilor de vanzari, managerilor de proiect, precum si antreprenorilor sau celor care au in plan lansarea propriei companii.

Media de varsta: 33 ani 

Experienta profesionala medie: 6-9 ani

Experienta medie de management: 4 ani

Barbati/femei: 60/40

Bucuresti/alte orase: 70/30

Profesori cu experienta si practicieni invitati

Echipa de profesori ASEBUSS se diferentiaza prin avantajul experientei de tip nord americane care se reflecta in procesul educational, prin abordarea integrata a dezvoltarii manageriale si prin solutiile concrete dezbatute la clasa prin metoda studiului de caz. Profesorii pun accentul pe aplicabilitate si dezvoltarea unei gandiri antreprenoriale, ancorata in realitatea pietei si orientata spre gasirea unor produse si servicii care sa raspunda intr-un timp mai scurt nevoilor in continua schimbare ale clientilor.

La clasa se lucrează tot timpul cu studii de caz ale unor firme din industrii diferite pentru a intelege practic diverse aspecte ale business-ului (de ex: strategie si dezvoltarea unei culturi antreprenoriale, intelegerea P&L, dezvoltare organizationala si managementul oamenilor, marketing si loializarea clientilor, parteneriate si piete internationale, etc). 

In cadrul sesiunilor de curs sunt invitati de foarte multe ori guest-speakeri - absolvenţi antreprenori si manageri care isi expun propria experienta antreprenoriala.

Consultanta

Atat in cadrul orelor de curs cat si cadrul discutiilor din grupele de studiu, participantii pot pune in discutie propriile dileme manageriale si pot discuta impreuna cu colegii si profesorii pentru a primi feedback si suport. ASEBUSS MBA inseamna si access la consultanta continua pe durata cursurilor pentru propriul business, dat fiind experienta diversa a participantilor si situatiile complexe cu care acestia se pot intalni.

Structura

Programul MBA are o structura compacta, desfasurandu-se pe durata a 18 luni, part-time, la final de saptamana.

Sesiunile de curs au loc la fiecare 2 sau 3 saptamani, la final de saptamana: vineri (jumatate de zi) si sambata.

Durata: Octombrie 2017 - Martie 2019.

Pentru inscrieri la sesiunile de prezentare a programului: 

Bianca Ioan, 0722.368.602 sau mba@asebuss.ro

Dragos Petrescu - EMBA 2005

La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de... Citeste mai mult