Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Avantajul ASEBUSS Program MBA

Program MBA

Participanti

ASEBUSS MBA aduce un real beneficiu proprietarilor de companii antreprenoriale mici, precum start-up-uri inovative, dealeri, reselleri, mici producători, francizori, etc. fiind singurul MBA special focusat pe managementul acestor tipuri de afaceri.

Aplicabilitate

În cadrul noului MBA pentru antreprenori (pe care ASEBUSS îl organizează în paralel cu cel clasic), profesorii au adaptat întregul program către aplicabilitate pe problemele managementului SMEs specifice pieței românești. 

Focus

La ore se lucrează tot timpul pe studii de caz pentru a înțelege practic diverse aspecte ale business-ului (de ex: înțelegerea P&L, dezvoltare organizațională şi managementul oamenilor, marketing şi loializarea clienţilor, etc). 

Consultanţă continuă

Atât în cadrul orelor de curs cât şi în afara lor, studenţii pot veni cu propriile dileme manageriale şi pot discuta împreună cu colegii şi profesorii pentru a primi feedback si suport. MBA ASEBUSS înseamnă şi access la consultanţă continuă pe durata cursurilor pentru propriul business.

Guest speakers

În cadrul sesiunilor sunt invitaţi de foarte multe ori guest-speakeri - absolvenţi antreprenori care îşi expun propria experienţă antreprenorială.

Structura

Sesiunile de curs au loc la fiecare 2 sau 3 saptamani, la final de saptamana: Vineri (jumatate de zi) si Sambata.

Durata: Octombrie 2016 - Martie 2018.

Pentru inscrieri la prezentarea programului: Bianca Ioan, 0722.368.602 sau mba@asebuss.ro

Monica Minoiu - EMBA 2007

Programul EMBA urmat la ASEBUSS a influentat o schimbare de cariera importanta- intrarea in antreprenoriat. La... Citeste mai mult