Formatul de desfasurare a sesiunilor si dezbaterilor in clasa mi-au imprimat un mod de lucru absolut obligatoriu pentru un manager de succes: acela in... Citeste mai mult

Alexandru Niculescu - EMBA 2008
UPC Romania

1 2 3 4

+ - p

Acasa Avantajul ASEBUSS Profesori si curriculum

Profesori si curriculum

Echipa de profesori ASEBUSS se remarca prin buna cunoastere a pietei locale si internationale si experienta practica acumulata in cadrul unor companii romanesti sau internationale. Cea mai mare parte a profesorilor au absolvit cursurile de management ale Harvard Business School, inclusiv sesiuni de training dedicate utilizarii studiilor de caz in procesul de predare, pentru a pune in valoare inclusiv experienta diversa a participantilor.

Raportare financiar-contabila              Prof. Adrian Manaicu

Macroeconomie                               Prof. Gheorghe Oprescu

Management strategic                      Prof. Lavinia Rasca

Comportament organizational             Prof. Dan Anghel

Statistica. Metode cantitative
pentru managementul organizatiei       Prof. Oana Firica

Managementul resurselor umane         Prof. Angela Biletcaia Chiselita

Finante internationale                        Prof. Ovidiu Dimbean-Creta

Politici de afaceri internationale            Prof. Marcel Duhaneanu

Management operational                    Prof. Carmen Mincu

Managementul intreprinderilor
mici si mijlocii                                     Prof. Lavinia Rasca

O perspectiva din partea antreprenorilor EMBA


Image 1327"Ca antreprenor ai nevoie, pe lângă vocație, și de cunostinte în fiecare domeniu al managementului unei companii și de networking în industrie și în piață. La ASEBUSS le primești pe amândouă: cunoștințe și networking. În plus mai poți adăuga provocările care dezvăluie caracterele și sudează echipele de studiu. La peste 10 ani de la absolvire pot spune că unii dintre partenerii mei cei mai importanți sunt foști colegi de la ASEBUSS."

 Marcel Foca - Intergraph Computer Services, EMBA 2002

Image 1325"ASEBUSS a fost una dintre cele mai bune decizii personale! Ca tanar antreprenor am fost inspirata de schimbul de idei cu colegii si profesorii, am obtinut un cadru de referinta pentru dezvoltarea strategica a afacerii de familie in care ma ocupam de business developement si ulterior, curajul de a initia un start-up in cu totul alt domeniu. In iulie 2011 am lansat vestimentaria.ro – o performanta platforma online care le incurajeaza pe femei sa-si valorifice garderoba prin vinderea obiectelor vestimentare pe care nu le mai poarta."

Mona Ciobotaru – Vestimentaria.ro, EMBA 2008