La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Avantajul ASEBUSS PIPC

PIPC

 

“Program pentru îmbunătăţirea performanţelor companiilor” - P.I.P.C.©

 

„Programul pentru Îmbunătățirea Performanțelor Companiilor” (PIPC), acreditat ca program postuniversitar de către Ministerul Educației (MECTS) se adresează managerilor, antreprenorilor și absolvenților de facultate, indiferent de profil.

Cursul se axeaza pe re/organizarea firmelor mici, mijlocii și mari si include o serie de tehnici, proceduri şi metode atent selectionate si verificate în peste 20 de ani de practică managerială, în domenii de activitate diferite, de la industrie grea la agricultură și de la IT, FMCG și până la consultanță; prin programa concepută, cursul pregătește totodată consultanți în managementul schimbării și tranziției.

PIPC focalizeaza 7 domenii importante in managementul companiilor (general, operational, comercial, marketing, resurse umane, financiar si calitate), utilizand pentru sondarea acestora 64 de intrebari de baza, care apoi sunt folosite intr-o analiza diagnoza. Rezultatele analizei descopera pe domenii problemele majore ale companiei care pot fi corectate folosind 47 metode manageriale, testate in ultimii 20 de ani cu rezultate excelente in imbunatatirea performantelor firmelor.