Daca succesul unei persoane s-ar putea transpune intr-o singura ecuatie matematica, cred ca aceasta ar avea urmatoarele variabile; determinarea,... Citeste mai mult

Iulian Costea - EMBA 2008
Central &Southern Europe, Alcatel-Lucent

1 2 3 4

+ - p

Acasa Avantajul ASEBUSS Curriculum

Curriculum

  

“Program pentru îmbunătăţirea performanţelor companiilor” - P.I.P.C.©

“Curs practic pentru managementul companiilor în procesul de re/organizare”

  

Obiectivele Programului:

  • Obiectivul principal al programului este de a pregăti manageri în poziţii de top şi middle management, consultanţi (management de tranziţie/legătură/schimbare), de asemenea antreprenori ( începători şi/sau cu afaceri mature) în procesul de re/organizare al companiei.

Beneficii:

  • Prin intermediul unei abordări reale, o să înţelegi în detaliu, din perspectiva unui manager sau a unui antreprenor, domeniile cheie ale procesului de re/organizare ale managementului companiei;
  • Vei înţelege legăturile dintre domeniile/ departamentele cheie interne ale companiei şi, ca urmare, îţi vei perfecţiona aptitudinile de luare a deciziilor;
  • Vei dezvolta strategii realiste ce vor contribui la succesul pe termen lung al companiei;
  • Îţi vei diversifica aptitudinile de leadership şi vei deveni mai încrezător şi inovativ;
  • Îţi vei testa aptitudinile legate de procesul de re/organizare dobândite prin participarea la simulări, discuţii şi studii de caz, împreună cu colegii tăi care vin din diferite domenii de activitate, învăţând în acelaşi timp din perspectivele oferite de aceştia în calitate de manageri şi/sau antreprenori.
  • Există un avantaj pentru un grup de 7 participanţi din aceeaşi organizaţie, și anume posibilitatea acestora a-și dezvolta gratuit proiectul de re/organizare a companiei.

Trainer: Dan Anghel, PhD, EMBA, MSc.

Important: costurile pentru trainingul pentru profesionisti sunt considerate deductibile in conformitate cu Codul Fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.

Taxa: 1600 euro. Discount Early-booking 200 euro – pentru înscrieri înainte de 10 ianuarie 2013.

    

Orar

În săptămâna a 8-a se va face susținerea individuală și pe grupe a proiectelor finale (începe la ora 10:00 și se termina flexibil între orele 15:00 și 17:00).