Programul EMBA urmat la ASEBUSS a influentat o schimbare de cariera importanta- intrarea in antreprenoriat. La doi ani de la infiintarea propriei... Citeste mai mult

Monica Minoiu - EMBA 2007
Incharge Management Consulting

1 2 3 4

+ - p

Acasa Avantajul ASEBUSS Advanced Leadership Program

Advanced Leadership Program

Descrierea programului

Programul de leadership avansat se adreseaza specialistilor ce au o experienta de munca de minim 5 ani sau care semnaleaza o participare activa in procesul de luare a deciziilor in cadrul companiei in care activeaza, persoane care doresc sa aprofundeze cunostintele si abilitatile de management si leadership.

Programul de leadership avansat se deruleaza in colaborare cu profesori calificati de la EADA Business School (Barcelona) si ASEBUSS Institutul de Administrare a Afacerilor (Bucuresti).

 

Scoli partenere

ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor din Municipiul Bucuresti

Image 1125ASEBUSS a fost infiintat in 1993 ca o scoala de afaceri cu renume in Romania ce organizeaza Programe MBA romano-americane de top. 

Pachetul educational oferit de catre ASEBUSS este unic prin diversitate, complexitate si inovarea continua, imbinand expertiza americana reflectata in procesul educational printr-o abordare integrata si discutii interactive bazate pe metoda studiului de caz. In cei 18 ani de activitate, ASEBUSS a insumat 17 serii de absolventi EMBA – 1100 de cursanti ce reprezinta o comunitate de oameni de afacere puternica si dinamica cu lideri extrem de apreciati. 

EADA – Centrul de Dezvoltare Manageriala

Image 1121

EADA a lucrat impreuna cu organizatii corporative inca din 1957, ajutandu-le sa-si atinga obiectivele prin dezvoltarea abilitatilor profesionale ale angajatilor de top, in conformitate cu nevoile specifice fiecareia. Avand peste 120.000 de absolventi ce au trecut prin bancile institutului, si prin parteneriatele care le-am creat cu peste 350 de companii, EADA a reusit sa devina unul din cele mai prestigioase institutii de dezvoltare manageriala din Europa.

EADA este recunoscuta pentru abordarea sa meticuloasa atat din punct de vedere academic cat si practic, orientata spre aplicarea cunostintelor la realitatile organizationale de zi cu zi. Metodologiile noastre educationale promoveaza abordarea “educatiei prin practica”.

 

Recunoastere internationala:

Acreditata de catre: EQUIS, Association of MBAs

Aparitie in topul: Financial Times, The Economist

  • In Top-ul 50 al celor mai bune scoli de afaceri in educatia manageriala – mai 2011.
  • In top-ul 75 al scolilor de afaceri cu programe de masterat din Europa – pozitia numarul 27 – FT decembrie 2011.