La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Admitere Informatii financiare

Informatii financiare

Programul ASEBUSS Executive MBA reprezinta o investitie majora pentru viitorul tau. Indiferent daca esti sponsorizat de catre angajator (partial sau integral), sau daca platesti pe cont propriu, vei gasi mai jos toate informatiile de care ai nevoie despre plata taxei de scolarizare.

Taxele Executive MBA includ urmatoarele costuri: costuri legate de predare (7 cursuri/ an academic), sesiuni rezidentiale, manuale editate de case prestigioase precum Harvard Business Publishing, McGraw Hill, John Wiley & Sons, Ivy Software, studii de caz de la Harvard Business School, servicii (inclusiv servicii legate de absolvire), cazare si mese. Costurile legate de transportul catre locul de desfasurare a sesiunilor rezidentiale nu sunt incluse.

Taxa programului Executive MBA

Anul I - 9.000 euro (plata se poate efectua in rate)

Anul II - 9.000 euro (plata se poate efectua in rate)

 

Early-booking discount in valoare de 2.000 EURO pentru inscrieri in sesiunea early-booking, in perioada martie-mai.

 

Discount pentru achitarea intregii sume/an universitar in valoare de 500 EURO. 

 

Taxele pot fi platite in 4 transe pe an academic. Informatiile financiare se refera la seria EMBA 2018-2020 care va incepe in Octombrie 2018.

Pentru mai multe informatii, contactati emba@asebuss.ro