La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Admitere Contact admitere

Contact admitere

Bianca Ioan - Director Marketing Programe Executive MBA si Entrepreneurial MBA

Bianca are o experienta de peste 12 ani in domeniul educatiei de afaceri adresate managerilor si antreprenorilor. Bianca promoveaza constant programul Executive MBA prin activitati de marketing si PR, evenimente de prezentare, cursuri demonstrative si alte actiuni care au drept scop cresterea vizibilitatii scolii de afaceri ASEBUSS si a absolventilor – CEO si antreprenori cu o cariera de succes. Coordoneaza Proiectul International , sesiunile rezidentiale din tara si Atlanta, fiind implicata cu entuziasm in comunicarea continua dintre ASEBUSS si Kennesaw State University. Se ocupa de organizarea ceremoniei de absolvire si a seriei de evenimente pentru absolventi. Bianca este persoana de contact in comunicarea cu potentialii clienti si companiile interesate de EMBA sau de diverse colaborari pe proiecte de interes comun, precum si cu jurnalistii. O poti contacta pe adresa bianca@asebuss.ro sau la telefon: 0722.368.602.

Dana Ghiorghiu - Coordonator Academic Executive MBA si Entrepreneurial MBA

Dana coordoneaza procesul de inscriere in programul EMBA, asigura suportul si informatiile necesare fiecarui participant, planifica sustinerea testului GMAT si a interviului. Coordoneaza procedurile specifice procesului educational, cu respectarea prevederilor acreditarii nationale si internationale, cu privire la inscriere, absolvire, evidenta studentilor si toate actele de studii eliberate de scoala. Asigura sprijinul necesar in organizarea tuturor evenimentelor scolii, fiind implicata in organizarea si buna desfasurare a acestora. Dana are experienta de peste 10 ani in mediul academic si asigura atenta monitorizare a functionarii programului in concordanta cu legislatia de master in vigoare. O poti contacta pe adresa dana@asebuss.ro sau la telefon: 0724.364.767.

Alina Busioc - Coordonator Relatii Clienti Executive MBA si Entrepreneurial MBA

Alina asigura suportul si informatiile necesare pe perioada programului Executive MBA, fiind persoana de legatura intre echipa de profesori si cursanti. Alina se ocupa de pregatirea materialelor de curs, monitorizeaza participarea cursantilor si buna desfasurare a cursurilor la clasa si pe SharePoint. Participa in sesiunile rezidentiale din tara si are un rol activ in comunicarea actiunilor scolii in mediul on-line: site si media sociala. Asigura sprijinul necesar in organizarea tuturor evenimentelor scolii, fiind implicata in organizarea si buna desfasurare a acestora. O poti contacta pe adresa: alina@asebuss.ro sau telefon:0721.292.201.