+ - p

Acasa Absolventi Return on Investment

Return on Investment

Programul de Executive MBA al ASEBUSS reprezinta o investitie strategica in viitorul tau personal si professional. Aceasta investitie are un impact de durata, iar tu vei castiga un avantaj competitiv important pe piata muncii.

Absolventii programului de Executive MBA:

Obtin o viziune de ansamblu asupra companiei

Invata sa faca decizii de afaceri mai bune, in conditii de risc si incertitudine

Aplica rapid modele noi de afaceri si impartasesc cunostintele dobandite in cadrul firmei

Exploreaza bune practici de afaceri ale altor companii ce activeaza in alte industrii si arii geografice

Dezvolta o retea de conexiuni personale in mediul de afaceri

ROI pentru companii

Construirea unei retele puternice de viitori lideri este o prioritate pentru multe companii. Programul ASEBUSS poate contribui in procesul de dezvoltare strategica a echipei de management.

La ASEBUSS, angajatii tai din pozitii cheie, cu potential ridicat, pot urma unul dintre cele mai bine cotate programe de EMBA din Romania, continuand sa contribuie, in acelasi timp, la succesul companiei.

Multe organizatii confirma ca au beneficiat de o serie de avantaje:

Aptitudini de leadership mai aprofundate: Participantii dezvolta abilitatile de lider printr-un ciclu continuu de invatare, exersare, primire de feedback si reflectare- intregul program pune accentul pe leadership aplicat.

Participantii rezolva adesea o parte dintre aspectele cu care se confrunta in firma in cadrul cursurilor, prin informatiile si experienta colegilor si a profesorilor.

Aplicabilitate directa la provocarile mediului de afaceri: Curriculum-ul relevant si riguros cuprinde “solutii” gata de pus in practica in cadrul companiei.

Network puternic: Programul EMBA extinde reteaua profesionala a organizatiei, oferind resurse noi si valoroase, inclusiv accesul la potentiali clienti, investitori sau furnizori.

Vezi TOP companii client care au sprijinit minim 3 participanti in programul EMBA.