+ - p

Acasa Absolventi Reuniunea de 10 ani a promotiei ASEBUSS Executive MBA 2001

Reuniunea de 10 ani a promotiei ASEBUSS Executive MBA 2001

Joi, 10 noiembrie a avut loc reuniunea de 10 ani de la absolvirea programului Executive MBA a seriei 1999-2001, la sediul ASEBUSS din Calea Griviţei nr. 8-10.

Seria 1999-2001 este cea de-a VII-a promotie EMBA a scolii de afaceri ASEBUSS, iar intalnirea din acest an se inscrie in seria de evenimente de acest tip, care au loc in toamna fiecarui an.

Reuniunea de pe 10 noiembrie a reprezentat o excelenta ocazie pentru absolventii EMBA sa isi revada colegii, sa se reconecteze cu acestia si profesorii, sa afle noutati despre parcursul profesional, realizarile de succes recente dar si care sunt proiectele de viitor ale fiecaruia in plan profesional si personal.

Cea mai importantă carte de vizită pentru calitatea oricărui program Executive MBA o reprezintă nu doar satisfactia participantilor pe durata parcurgerii cursurilor dar şi realizările lor in timp, dupa absolvirea programului.

Renumele scolii de afaceri ASEBUSS se datorează nu numai programei de calitate, componentei internaţionale extinsa şi metodelor de predare interactive, aplicabile, ci şi succesului si implicarii absolvenţilor săi in mediul de afaceri.

Printre cei 78 de absolvenţi ai seriei 1999-2001 se numără lideri de marcă ai mediului de afaceri românesc, manageri şi antreprenori din companii prestigioase multinaţionale sau romanesti, precum:

  • Petru Craciun- Director General Cegedim
  • Bogdan Mihail- Smithfield Romania
  • Radu Rasinar- Director General AstraZeneca
  • Gheorghe Dobra- Director Regional Alro Slatina
  • Andrei Holban- Director General 3M Turcia
  • Romeo Ioan- Presedinte Eurocom
  • Laurentiu Scheusan-Director General Alvogen
  • Dorel Tascau- Director General, Egis Pharmaceuticals PLC
  • Maia Novolan- Director General, Syscom Digital

Absoventii care conduc propria afacere reprezinta 28% din totalul acestei promotii, in timp ce raportul barbati-femei este de 65-35%.

De asemenea, cu acest prilej absolventii au aflat statistici si informatii despre dezvoltarea impresionantă a programului în cei 18 ani de la înfiinţare.

Comunitatea ASEBUSS cuprinde peste 1100 absolventi din cele 17 promotii si reprezinta cea mai ampla si dinamica retea de absolventi Executive MBA din Romania.

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. ASEBUSS a fost înfiinţată în 1993 şi s-a impus rapid ca lider de piaţa în domeniul educaţiei manageriale. ASEBUSS oferă programul romano-american Executive MBA (EMBA) în parteneriat cu o universitate de prestigiu: Kennesaw State University , Atlanta.

Diplomele EMBA emise sunt recunoscute naţional şi internaţional, Kennesaw fiind acreditată de cel mai înalt for internaţional - AACSB - din S.U.A. ASEBUSS are cea mai valoroasă comunitate de absolventi din România, peste 1070 manageri şi antreprenori cu experienţă.