+ - p

Acasa Absolventi Reuniunea de 10 ani a promotiei Executive MBA 2002

Reuniunea de 10 ani a promotiei Executive MBA 2002

Marti, 6 noiembrie a avut loc reuniunea de 10 ani de la absolvirea programului Executive MBA a seriei 2000-2002, la sediul ASEBUSS din Calea Griviţei nr. 8-10.

Seria 2000-2002 este cea de a VIII a promotie EMBA a scolii de afaceri ASEBUSS- infiintata in 1993-, iar intalnirea din acest an se inscrie in seria evenimentelor de acest tip, care au loc in toamna fiecarui an incepand cu anul 2005.

Reuniunea de pe 6 noiembrie reprezinta o excelenta ocazie pentru absolvenţii EMBA să isi revada colegii, sa se reconecteze cu acestia si profesorii, sa afle noutati despre parcursul profesional, realizarile de succes recente dar si care sunt proiectele de viitor ale fiecaruia in plan profesional si personal.

Cea mai importantă carte de vizită pentru calitatea oricărui program Executive MBA o reprezintă nu doar satisfacţia participantilor pe durata parcurgerii cursurilor dar şi realizările lor in timp, dupa absolvirea programului. Renumele scolii de afaceri ASEBUSS se datorează nu numai programei de calitate, componentei internaţionale extinsa şi metodelor de predare interactive, aplicabile, ci şi succesului si implicarii absolvenţilor săi in mediul de afaceri.

Printre cei 89 de absolvenţi ai seriei 2000-2002 se numără lideri de marcă ai mediului de afaceri românesc, manageri şi antreprenori din companii prestigioase multinaţionale sau româneşti, precum: Sergiu Mititelu- Director General Hochland, Nicolae Olteanu- Presedinte Henkel Romania, Manuela Plapcianu – CEO Artmark, Dan Bulucea – Country Manager Google Romania Ioan Simu- Director General Mercury Research, Cristian Crang- Director General JTI International – Belgrad, Maria Iordache – HR Manager Actavis, Radu Muntean- Director General Overseas, Sorin Baltag – CEO Genesys.

Absolventii care conduc propria afacere reprezinta 28% din totalul acestei promotii, in timp ce raportul barbati-femei este de 65-35%. Comunitatea ASEBUSS cuprinde peste 1100 absolventi din cele 18 promotii si reprezinta cea mai ampla si dinamica retea de absolventi Executive MBA din Romania.