+ - p

Acasa Absolventi ASEBUSS, partener strategic al Microsoft pentru Conferinta “Leadership@Feminine”- 23 mai 2011

ASEBUSS, partener strategic al Microsoft pentru Conferinta “Leadership@Feminine”- 23 mai 2011

Microsoft România a organizat luni, 23 mai conferinţa Leadership @ Feminine, eveniment ce si-a propus crearea unei platforme de comunicare care să abordeze diversitatea in abordarea strategica a fiecarei companii, precum si impactul femeilor asupra mediilor social şi de business sau diferitele faţete ale succesului în viaţa profesională şi cea personala.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor invitati de renume si speakeri remarcabili, printre care: dl Mark Gitenstein- ambasadorul SUA, Printesa Margareta a Romaniei , Ronald Binkofski- GM Microsoft, Violeta Ciurel- Axxa, Madalina Balan – HART sau Laurie Fulton- ambasadoarea SUA in Danemarca. Adina Bigas-EMEA CSS Diversity Champ in Microsoft a mentionat in acest context cateva dintre proiectele ce incurajeaza si sustine diversitatea, precum Digigirlz -promovarea tehnologiei catre tinerele de liceu sau Open days -adresate mediului academic in vederea atragerii absolventelor de facultati tehnice.

În rezonanţă perfectă cu valorile şi misiunea ASEBUSS, Leadership @ Feminine s-a adresat unui public care a dat o definiţie proprie succesului şi pentru care performanţa este un efect natural al profesionalismului şi perseverenţei, indiferent de domeniul în care acestea se manifestă. ASEBUSS a avut rolul de partener strategic al Microsoft în această iniţiativă prin crearea unui liant între membrii de referinţă ai mediului de afaceri din România. Organizat in premiera in Romania, ASEBUSS a promovat evenimentul in special catre acele femei puternice, lideri în companii de top sau antreprenoare şi totodată, absolvente ale programului de Executive MBA.

Şcoala de Afaceri Romano-Americană ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009.