+ - p

Acasa Absolventi Cariera

Cariera

ASEBUSS ofera studenţilor şi absolvenţilor noştri resursele necesare pentru dezvoltarea profesionala si un bun management al carierei. Serviciile pentru cariera isi propun sa sprijine fiecare absolvent in vederea schimbarii cu succes a industriei sau a functiunii de management, pentru identificarea si obtinerea unor proiecte ce presupun responsabilitati complexe sau avansarea fata rolul pe care il ocupa in momentul actual. Vei avea acces la workshopuri pentru cariera, coaching individualizat sau pentru grupuri mici si oportunitati de networking de calitate.

Instrumente de autoevaluare – un set de instrumente diverse care sa te ajute sa iti definesti si clarifici valorile, interesele, scopurile, abilitatile si stilul de leadership. Incepand cu 2010 cursantii EMBA obtin un profil personalizat de leadership, urmat de un raport de coaching, in cadrul colaborarii cu compania HART Romania.

Director LinkedIn – Poti cauta in directorul nostru LinkedIn care cuprinde aproape 600 dintre absolventii EMBA pentru a regasi un coleg sau pentru a obtine informatii din industrie, a identifica o persoana de contact in diverse companii, sau pentru a intra in legatura cu un absolvent cu care sa discuti despre o tranzitie de cariera.

Workshop-uri si paneluri despre managementul carierei – vei avea acces la o varietate de evenimente la care sunt prezenti absolventi sau alti invitati cu experienta relevanta.

Webinarii – Prezentari on-line care iti permit accesul la informatii si recomandari expuse de experti , precum si discutii pe o varietate de subiecte de dezvoltare a carierei, cum ar fi planificarea unei schimbari a industriei sau functiei, un management mai eficient al echipei sau start-up-ul propriei companii.

Coaching individualizat sau de grup - Un coach te poate asista in dezvoltarea unei strategii de cautare a unui nou loc de munca, in mai buna intelegere a cerintelor si responsabilitatilor unei anumite functii sau in pregatirea pentru un interviu important si negocierea ofertei.

Mentoring – oferim un cadru de discutii in care absolventii se pot conecta cu colegi din alte generatii, absolventi aflati in pozitii de conducere in diferite industrii.