La prima vedere iti pui intrebarea de ce un antreprenor are nevoie de un program EMBA? Doar sunt atatia de success care nu participa la un astfel de... Citeste mai mult

Dragos Petrescu - EMBA 2005
Trotter Prim

1 2 3 4

+ - p

Acasa Resurse

Admitere

ADVANCED LEADERSHIP PROGRAM

 

Procesul de aplicare si admitere

Scopul procesului de admitere al Programului Avansat de Leadership este acela de a aduce impreuna un grup divers de profesionisti cu experienta, care au in comun dorinta de a-si imbunatati abilitatile de lider. Procesul de admitere are obiectivul de a selecta candidati care demonstreaza cel mai mare potential atat pentru o crestere profesionala de succes, cat si pentru motivarea personala de a contribui la experienta comuna de invatare.

Dosarul de admitere al candidatului va fi analizat cu scopul de a crea un echilibru si diversitate in cadrul grupului. In limita posibilitatii, membrii grupului vor reprezenta industrii si functii de management astfel incat contributia cursantilor sa reflecte varietatea de experiente.

Formular de inscriere

Calendar

Comitetul de admitere va evalua candidatii in ordinea in care acestia se inscriu. Programul incepe la finalul lunii februarie 2013.


Resurse

Monica Botocan

Imaginea de ansamblu pe care ţi-o oferă programul EMBA al ASEBUSS îţi conferă un avantaj competitiv pe... Citeste mai mult