Daca succesul unei persoane s-ar putea transpune intr-o singura ecuatie matematica, cred ca aceasta ar avea urmatoarele variabile; determinarea,... Citeste mai mult

Iulian Costea - EMBA 2008
Central &Southern Europe, Alcatel-Lucent

1 2 3 4

+ - p

Acasa Resurse

Admitere

ADVANCED LEADERSHIP PROGRAM

 

Procesul de aplicare si admitere

Scopul procesului de admitere al Programului Avansat de Leadership este acela de a aduce impreuna un grup divers de profesionisti cu experienta, care au in comun dorinta de a-si imbunatati abilitatile de lider. Procesul de admitere are obiectivul de a selecta candidati care demonstreaza cel mai mare potential atat pentru o crestere profesionala de succes, cat si pentru motivarea personala de a contribui la experienta comuna de invatare.

Dosarul de admitere al candidatului va fi analizat cu scopul de a crea un echilibru si diversitate in cadrul grupului. In limita posibilitatii, membrii grupului vor reprezenta industrii si functii de management astfel incat contributia cursantilor sa reflecte varietatea de experiente.

Formular de inscriere

Calendar

Comitetul de admitere va evalua candidatii in ordinea in care acestia se inscriu. Programul incepe la finalul lunii februarie 2013.


Resurse

Iulian Mangalagiu - EMBA 2005

Cu o diploma de inginer in constructii obtinuta la Academica Tehnica Militara, si mai apoi, un master in... Citeste mai mult